Liittyminen Suomen Fysioterapeutit ry:n opiskelijajäseneksi

Hakemuslomake jo valmistuneelle fysioterapeutille

Omat tiedot

Henkilötunnus *

Anna hetu muodossa 010101-0101 tai 010101A0101

Etunimet *

Kutsumanimi *

Sukunimi *

Puhelin *

Osoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka *

Maa

Sähköpostiosoite *

Liitto ei luovuta jäsenten henkilötietoja suoramarkkinointitarkoitukseen. Kielto ei koske jäsenyyteen liittyvistä asioista viestimistä.

Vaihtoehtoinen sähköpostiosoite


Jäsenyys

Suomen Fysioterapeutit ry:hyn liittymispäivä *

Jäsenmaksua eri peritä loppuvuodelta 1.7. jälkeen liittyneiltä

Jäsenyhdistys

Voit kuulua Suomen Fysioterapeutteihin joko henkilöjäsenenä tai jonkin jäsenyhdistyksen kautta. Halutessasi voit kuulua useampaankin yhdistykseen, mutta sinun tulee tässä valita vain yksi yhdistys, joka on pääasiallinen väyläsi liittoon. Tämä yhdistys käyttää ääntäsi liiton päätöksenteossa. Voit myöhemmin lisätä itsellesi yhdistysten jäsenyyksiä suoraan verkkopalvelussamme.

TyöttömyysturvaSuomen Fysioterapeutit ry:n opiskelijajäsenenä voit halutessasi liittyä Terveydenhuoltoalan työttömyyskassaan, jonka vuosimaksu sisältyy jäsenmaksuusi. Työttömyyskassasta saat ansioittesi mukaan määräytyvää päivärahaa, mikäli joudut työttömäksi tai haluat jäädä vuorotteluvapaalle. Liittyminen tapahtuu joko liittoon liittymisen yhteydessä tai myöhemmin ilmoittamalla siitä meille kirjallisesti esimerkiksi sähköpostitse toimisto@suomenfysioterapeutit.fi . Työttömyyskassan etuudet ovat käytössäsi, kun liiton jäsenmaksusi ovat ajan tasalla. Huomioithan, että voit kuulua samanaikaisesti vain yhteen työttömyyskassaan, joten ilmoitathan aiempaan työttömyyskassaan jäsenyytesi päättymisestä.

Nykyinen työttömyyskassa

Nykyisen työttömyyskassan nimi ja jäsenyysaika, mikäli siirryt toisesta kassasta Terveydenhuoltoalan työttömyyskassaan.

Syy *

Ansiosidonnaisen työttömyysturvan saaminen edellyttää aina jonkin työttömyyskassan jäsenyyttä. Pelkkä liiton jäsenyys ei riitä työttömyysturvan saamiseen.

Työttömyyskassan nimi


Työtilanne

Työnantaja *

Työpaikka *

Työsuhteen alkupäivä

Työsuhteen loppupäivä


Koulutustiedot ja pätevyydet

Oppilaitos *

Muu Oppilaitos

Opintojen alkupäivämäärä

Arvioitu valmistumispäivä *


Lisätiedot ja suostumukset

Lisätietoja

/ 500
Hyväksyntä koskee sekä liiton että yhdistysten mahdollisesti kolmansien osapuolien kanssa tekemää yhteistyötä ja siihen liittyvää markkinointiviestintää. Liiton jäsenyyteen liittyvistä asioista saat viestit automaattisesti ilman erillistä suostumusta.